Nikad nije bilo lakše upravljati sportskom web stranicom!

Nikad nije bilo lakše upravljati sportskom web stranicom!

Digitalno rješenje za nogometne klubove.

Klubportal je kompletno digitalno rješenje za cijeli amaterski sport. Web stranica i aplikacije za amaterske sportske klubove.
Podignite svoj klub na višu razinu.

Napravite vlastitu profesionalnu web stranicu - besplatno!

Uz Klubportal možete izraditi vlastitu profesionalnu web stranicu - besplatno! Jednostavan je za korištenje i nisu potrebne vještine programiranja. Osvojite nove obožavatelje i gledatelje.

Uz Klubportal osvajate nove fanove i gledatelje web stranice. Povežite svoju klupsku web stranicu sa svojim društvenim medijima i automatski dijelite sve vijesti sa svoje web stranice. Sve vijesti, poredak, rezultati, dani utakmica mogu se dijeliti na nekoliko društvenih mreža.

Rezultati, tablice i lista strijelaca se automatski ažuriraju.

Sva statistika igre se automatski ažurira. Ali još uvijek možete ručno unositi rezultate, zapisničara i još mnogo toga. Uz naš Live ticker, vaši obožavatelji su u stvarnom vremenu ažurirani s događajima na terenu. Koristite našu aplikaciju za turnire i lige za svoje događaje koje organizira vaš klub.

Klubportal
za sportske klubove

Klubportal je kompletno digitalno rješenje za sve amaterske sportove. S Klubportalom unosite potpuno novu dinamiku u svoj klub, predstavljate se kao profesionalci, zarađujete vlastitim fan shopom i zaradom od doprinosa novih reklamnih partnera i sponzora.

Klubportal CMS

Klubportal nudi kvalitetne web stranice za nogometne klubove sa svime što nogometašu srce poželi. S našim samorazvijenim, strukturno i programski inovativnim sustavom upravljanja sadržajem (CMS) omogućujemo amaterskom sportu da se predstavi na način koji je inače rezerviran samo za vrhunske profesionalne klubove. Klubovi mogu početi s početnim paketom besplatno, a zatim rezervirati odgovarajuće nadogradnje. Zbog skalabilnosti našeg sustava, u mogućnosti smo kontinuirano razvijati softver i prilagođavati ga novim značajkama.

Prednosti za amaterske klubove

Mnogi amaterski klubovi nemaju ni financijskih ni tehničkih sredstava za postavljanje vlastite internetske prisutnosti. Zbog sve veće digitalizacije takav izgled postaje sve važniji, čak i nužan, i za privlačenje pažnje sponzora. Klubportal omogućuje klubovima ostvarivanje prihoda putem online fan shopa ili sponzora. Mjesečne članarine bit će podmirene u kratkom roku, ili će klub čak ostvarivati dobit u kratkom roku.

Registriraj klub.

Što učiniti nakon registracije?
Vrlo je jednostavno: Podatke o pristupu novoj web stranici Klub dobiva od Klubportala, gdje se prema jednostavnim uputama učitavaju sljedeće informacije:

- Naziv kluba
- Prenesite grb kluba
- Odaberite dizajn iz ponude Klubportala
- Unesite osobne podatke kao što su uprava kluba
- Imena trenera i kontakt
- Objavite statute kluba i povijest kluba.

To je sve. Rezultati, tablice, strijelci i izvješća svih klupskih utakmica ažuriraju se automatski.


https://www.klubportal.com/hr/